Gastenboek

Caroline, Roland, Floris-Jan, Florien, Nicoline, Chris, Diederick en Abigail

Mei 2023  Wat een feest om ons jaarlijks weekje als gezin samen in jullie huis te mogen zijn! We hebben echt ongelooflijk genoten: Elke ochtend een frisse “duik” in het zwembad, kinderen bijna elke ochtend hardlopen naar het strand. ’s Ochtends ontbijtje en koffie op de lounge bank met prachtig uitzicht op zwembad en omgeving. ’s Avonds aan de achterkant van het huis aan de gezellige lange tafel bbq en eindeloze gesprekken onder de heater (wel nodig in mei !!) De slaapkamers en bedden waren super ! Dit huis is met zoveel aandacht en liefde ingericht. Echt aan alles is gedacht. Niets ontbreekt. Prachtige omgeving!  Foz do Arelho is een heel gezellig dorp en restaurant Tibino zelfs 2 maal bezocht. Leuke strandtentjes ! Het plaatsje Obidos was onze favoriet: leuke winkeltjes, heerlijk sfeertje. Een grote aanrader voor lunch daar is Jabon Jabon! Fantastisch gegolfd op West Cliff en Praia del Rey (onze voorkeur!) Kortom een dierbare week in een heerlijk huis. Veel dank !

Olivier en Ankie

Oktober 2022. Wat een genot om in jullie Casa Pura Vida te verblijven. Wij waren er samen met een bevriend stel. De oceaan zo dichtbij en het dorp is leuk om in en om te wandelen. Tibino is inderdaad een leuk restaurantje om de hoek en wij hebben er heerlijk gegeten. Golfen met uitzicht op de Oceaan is natuurlijk geweldig, wat een ervaring. Ook Aki del Mar hebben we gevonden, de visgroothandel, heel dichtbij en genoten van de verse oesters. Echt een mooie plek en een zeer compleet en met zorg ingericht huis.

Corien en René

Oktober 2022. Wat een heerlijk en fijn ingericht huis troffen wij aan in Foz do Arelho, een leuke plaats waar je lekker lopend door de ‘Dorpsstraat’ brood kunt halen, de buurtsuper plunderen en vers vlees halen bij de authentieke slager. De panedo frango is erg lekker. Caldas da Rainha is een leuk stadje met elke dag groentemarkt op het centrale plein en een goede vismarkt om de hoek. Een aanrader, zeker in deze tijd van het jaar is het klimaat prima.

Huub en Cristiana

September 2022. Een week is veel te kort om in dit paleisje te zijn. Mijn Italiaanse familie was meer dan onder de indruk van deze goed geoutilleerde Casa. Heerlijk wijnproeven in dit deel van Portugal en relaxed de omgeving bekijken. Ga eens eten bij Casa Antero in Caldas da Rainha … een goddelijke tonijn.

Petra, Baf en kids

Augustus 2022. Wat een mooie plek voor 8 volwassenen en een babytje van twee en een halve maand. Van alle gemakken voorzien en in de informatiemap staan genoeg dingen om te ondernemen.  Maar het is vooral een heerlijk huis en tuin om gewoon te verblijven en te genieten met de hele familie. De golfbanen zijn echt super.

Richard, Caroline en kids

Juli 2022. Deze zomer heerlijk twee weken in Casa Pura Vida geweest. Het huis is tot in de puntjes verzorgd en van alle gemakken voorzien. Onze twee kleine kinderen hebben enorm genoten van het fijne zwembad en de zandbak met modderkeuken. ’s Morgens ontbijten onder de veranda geeft het ultieme vakantiegevoel. Foz do Arelho is een leuk plaatsje met voldoende eettentjes en winkeltjes. Er zijn fijne restaurants om de hoek en ook bij het strand zijn leuke eet- en drinkgelegenheden. Door de baai aan de ene kant en de Atlantische Oceaan aan de andere kant is er voor ieder wat wils. Het fijne klimaat zorgde ervoor dat we naast het strand nog dingen konden ondernemen in de omgeving. Lissabon ligt op een uurtje rijden en is zeker een aanrader. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een prachtig huis en genoten van de lieve Portugese mensen. Hier weten ze echt nog wat gastvrijheid is.

Robin en Rut

Juni 2022. Een goede combi is er te maken met onze kleintjes naar het strand, afgewisseld met een rondje golf op de prachtige baan West Cliffs. Deze heeft echt mijn voorkeur van de vier banen in de buurt omdat hij onweerstaanbare vergezichten over zee heeft. Uitdagende baan, zeker voor herhaling vatbaar.

Henriette, Yolande en Ingrid

Mei 2022. Met 3 vriendinnen een weekje chillen in Casa Pura Vida. Ieder lekker een eigen kamer met voldoende privacy en toch gezellig samen ontbijten met de fameuze verse fruitontbijtjes van Yolande. Samen ‘winkelen’ in Caldas da Rainha met een koffietje op de Plaça das Frutas en lunchen bij Maratona. Om de beurt een schoonheidsbehandeling bij Celeste.. en dan baantjes in het zwembad…

Theo en Mieke

2021 Ondanks dat het huis nog niet helemaal af was een heerlijke tijd gehad. Veel te zien in de omgeving en zelfs aan het strand gelegen. Terwijl wij geen strandliggers zijn. Heerlijk gewandeld en voortreffelijk gegeten. Een echte aanrader.